Yağmurlu bir gün de mi asacaksınız beni?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. imdi sorguya çekiyorlar beni idam iskelesinde son arzumu değil suçumu soruyorlar Sen nasıl seversin! Savunmamı yapıyorum Yüreğim ne dediyse onu yaptım ben… Gökkuşağı dedi onu sevdim yüreğimin içinden Yağmurlu bir gün de mi asacaksınız beni? Sahi ya sahi Ben zaten yağmurlu bir günde aşık olmuştum Aç bıraktılar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. uykusuz bıraktılar Gözler önde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. alnım dik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sabırla seyrine koyulmuşum Asıldığımı görmesinler diye de sokağa çıkma yasağı ilan etmişler Bak sen Köşelerden pencerelerden izliyorlar Vicdansızlar ellerimi de bağlamışlar! Kanunmuş… yasak! Asılmadan önce bir de gözlere mil çekerlermiş Bahta bak! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |