Cevap: Sır..
Susmakla Bitmiyor Sessizlik Eksik bir gece yarısı Aklımdan sarkıp da tenine Bağırdım: – Dokunma artık gözlerime Gözlerini bende bırakır gibi Ağlasaydım belki bu kadar kurak olmazdı yağmur Sağanak halinde yaslanabilirdim intihara Bir neden aramıyorum Cevapların mı yarımdı? Yoksa sorularım mı fazla? Bilmiyorum Ama samimi değildi ellerin Ne zaman düşsem seninle aynı soğuğa -Bir provokasyon gibi kaçıyordun ilk otobüsle sonra- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ağlasaydım Arkamdan isminle çağıracaklar gibiydi beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim lakabımdın sen Kod adımız çok acil bir veda Senin 'kal' demeye cesaretin yoktu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çoktu oysa benim kalmak için sebebim Haklı olan kimdi? ne fark ederdi? İlk hangimizin aklından geçti? Bilmiyorum kim icat etti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yüzümü kestirip atan çözümsüz o denklemi 'Bitti mi? ' 'Gitti mi acaba? ' diyerek uyandığım günlerden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 'Gelir mi? ' diyerek uyanacağım günlerebir geçişti Son telefon mesajın: 'Altüst artık neresine dokunsam dudaklarının Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neresine dokunsan bir buzul eriyor parmaklarımda' Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sustum ben sadece inan Ben değildim Karşıdan karşıya geçerken bakışlarından Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir kazada kaybolduğuna inanan Seninle kaç kişiydik bilmiyorum İki bazen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Genellikle bir olamayacak kadar tek Evet bize Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in hiç biri yetmeyecek Şimdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben çok oldum sanırım Aslında sandığın kadar da sayılmam Hep daha azdım Bir nefes yetmezliği sesleniyorum sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seni anlatabilecek bir cümle bile edemiyorum Prefabrik kafiyelerle süslendiriyorum yerçekimini Açık havada seni seninle aldatmanın Portatif kalp atışlarını yine sana bırakıyorum Ben Hiç ağlamadım oysa Ağlasaydım emin olamazdın eminim Gerçekten ağlıyor muyum yoksa? Ağlasaydım oysa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ilk sen açardın şemsiyeni Sen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hep ilk bırakan Elektrikler gelince el fenerini Severdim ben oysa seslendirdiğin kısa metraj hikayeleri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bilsem bu kaçıncı ihlalin? Kemerini takmadın sanırım yine yüreğinin Öpülür mü hiç tam da giderken? Tam da bitti derken seslice sesime Az önce 'kal' deseydim senden önce Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Az sonra benimle kalmış olur muydun ki? Bilmiyorum inan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben değildim zaten sevdiğini söylerken Cümlelerine toz kaçıran Ağlamadım hiç oysa Ağlasaydım bu kadar kurak olmazdı yağmur Ağlamama gerek var mıydı ki Yağmur yeterdi hep sana Beynimle kalbim arasında Bir işlem hatasıydı seni sevmek Ve ben Hiç sağlamasını yapamadım gözlerinin
...
..
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |