S.a Herkese hayırlı ramazanlar.. şimdi elimde bir cod var oncelikle kodu vereyim
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#uyarı on
on *:text:*:#:{
if ($nick isreg $chan) {
if $istok($1-,ozele,32) || $istok($1-,özeline,32) || $istok($1-,özelde,32) || $istok($1-,özelime,32) || $istok($1-,özele,) {
if (!%say [ $+ [ $nick ] ]) { inc %say [ $+ [ $nick ] ] | set %kelime [ $+ [ $nick ] ] $strip($1-) | msg $chan UYARI: $nick : Kanal Genelinde Kullanıcıları Özele Davet Etmek Yasaktır! Aksi Taktirde Kanaldan Uzaklaştırılacaksınız! }
else { if (%say [ $+ [ $nick ] ] >= 1) { cs akick $chan add $nick $+ !*@* 2 Daha Onceden > $+ %kelime [ $+ [ $nick ] ] $+ < Uyarı Aldınız 2. Olarak > $+ $strip($1-) $+ < Kurallara uymadığınız Için Kanaldan Uzaklaştırıldınız.. | cs akick $chan enforce | cs akick $chan del $nick $+ !*@* | unset %say [ $+ [ $nick ] ] | unset %kelime [ $+ [ $nick ] ] }
}
}
}
}
#uyarı end
Şimdi yukardaki kod kanalda kullanıcıları özee davet edenlere 1.de uyarı tekrarı halinde kanaldan banlıyor eklenmis kelimeler ozele,özele,özeline,özelime,özelde.. gibi bunları kullanan kisileri 1.de uyarıyor 2.de kanaldan uzaklastırıo burakaya kadar sorun yok ama mesela bayan özelde konusmuyorum özele bakmıyorum
vb dediği zaman oda korumadan etkilenior.. Şimdi benim istediğim kelimeyi tamamen almak yani birisi (özele gelirmisin,özele bak, özelde konusalımmı,) derse şayet kodun calısmasını istiorm lakin yazan kisi illaki bosluk bırakıcak "özele gel" gibi yukardaki codu bu sekilde nasıl ayarlarız bosluguda kapsayacak sekilde.
ikinci istegim ise bu kod ceza uygularken gecici akick eklior ben bunu akick deilde 15dk sora acılması kaydıyla ban+kick olarak nasıl ayarlarım? Sevigli koder arkadaslar ilgilenirse cok sevinirim iyi gunler herkese..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.