Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2011, 06:37   #2
Set Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çoklu NickBan

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias f6 { var %s 1, %nickler $replace($snicks,$chr(44),$chr(32)) while (%s <= $numtok(%nickler,32)) { bans $gettok(%nickler,%s,32) inc %s } } alias bans { var %n 1 while (%n <= $chan(0)) { if ($regex($nick($chan(%n),$me).pnick,/(&|@|~|%)/i)) { mode $chan(%n) +b $1 | kick $chan(%n) $1 Tum kanallardan Banlandiniz! } inc %n } }

bu op oldugun her kanaldan coklu nickbardan ban atma kodudur, ben f6 tusuna gore ayarladım artık gerisini sen yapabilirsin , operator oldugun her kanaldan coklu ban atabilirsin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias f7 { var %s 1, %nickler $replace($snicks,$chr(44),$chr(32)) while (%s <= $numtok(%nickler,32)) { bansc $gettok(%nickler,%s,32) inc %s } } alias bansc { var %n 1, %muafchan #chan1 #chan2 while (%n <= $chan(0)) { if ($regex($nick($chan(%n),$me).pnick,/(&|@|~|%)/i)) && (!$istok(%muafchan,$chan(%n),32)) { mode $chan(%n) +b $1 | kick $chan(%n) $1 Tum kanallardan Banlandiniz! } inc %n } }

%muafchan #chan1 #chan2

chan kısımlarini kendine gore ayarlarsın muaf ekletmek

Örnek: %muafchan #A #B #C

gibi, buda f7 tusuna gore ayarladım artık nasil hosuna giderse artık hepsi op oldugun kanallarda işlev yapiyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan