Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2011, 17:06   #1
Çevrimdışı
LeyLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
90 Kiloluk Tümör İle Yaşıyor ..!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü aldıracak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da 31 yaşındaki bir hastanın bacağından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alınacak.
Ho Şi Minh Kanser Hastanesi Genel Müdürü Le Hoang Minh, Duy Hai'nin bacağındaki tümörün hızlı şekilde büyüdüğünü, sadece geçen ay çapının 10 santimetre genişlediğini, atar damarlardan beslenen tümörün alınması için Amerikalı bir ekibin yardıma geleceğini belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tümörün kalça ve omuriliğe zarar vermeye başladığını anlatan Le Hoang Minh, hastanın nefes darlığı da çektiğini, bir an önce ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi.

14 yıl önce tümörün büyümesini engellemek için bacağı dizinin altından kesilen Duy Hai'nin kritik ameliyatının Kasım ayında yapılması ve 8 ile 14 saat arasında sürmesi bekleniyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver