Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2011, 22:16   #7
Afrodit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler Kadınları Neden Dinlemez?

Gri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne de donanımlı gelmişsiniz konuya.
Fakat en azından güzel ülkemizde erkekler televizyon izlerken eve giren hırsızın farkına varabilirler.
Güzel ülkemden öyle kadınlar çıkıyor ki dizi izlerken bırakın beyinlerinde üçüncü sesleri, konuşmaları dinleyebilecek yer kalmasını, hırsızı farkedebilecek kadar algı bile kalmıyor.

Aslında sözün özü bu diyaloglar erkekler öyledir kadınlar böyledir diye sıralamaya başlanırsa uzar da uzar.

Tabi birde işin forumda kullanım kısmı var.
Ben konu dahilinde yorum yaparken, yorumuma cevap yazmanız çok ilginç.
Bir gocunma içerisine girdiğinize ihtimal vermiyorum ama bilmelisiniz ki şahsınıza yorum yapmayana, cevap vermemelisiniz.
Aksi taktirde gülerken, gülünç duruma düşebilirsiniz.

Çünkü yorumum sadece boş konuşan kadınlar için geçerliydi.
Eğer bunu üzerinize alınıp cevap pozisyonu alırsanız, uzun zamandır takip ettiğim sizi de onlardan biri olarak görmeye başlayabilirim.

Destan Gibi Yazmışınız, Konuyu Benim Açtığımı Alğılayabiliyorsanız Yorumunuzuda Ona Göre Yapmalısınız, Gocunma İçerisinde Değilim, Konu Paylaşımlarıma Yorum Yapılıyorsa Cevap Yazma Hakkıda Benimdir.. Beni Takip Edersiniz, Etmezsiniz Umrumda Değil.. Kimleri Kasteddiğinizde Alakadar Etmiyor Beni..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan