Cevap: Sır..
Seninle alakası y o k yemin ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendi kendine savaş içinde bu bedenim. Görmüyorki şimdi s a n a bakan gözlerim. Boşuna gittin deme yıkılıveririm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen ne sanıyorsun ki umutları?
Ne sanıyorsun o tüm yasanmıslıkları.
Üstüne alınma
maziye bir savaştır bu içimdeki.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bitmez diye ahkam kesmiştik millete oysa!
Nazar mı deydi acaba [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ımıza?
Seni özlüyorum sanma
maziye bir şavaştır bu içimdeki. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gözlerim kör olmalıki görememişim.
Ellerim tutmuyor olmalı ki vuramamışım.
Öfke değil bu içimdeki yanılıyorsun
maziye bir savaştır içimdeki bilmiyorsun.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama üzülmedim diyemem be sevgili!
Kızmadım diyememki şimdi.
Gene'de yanılıyorsun aşık değilim sana
geçmişimle kendim arasındaki bir mücadele bu anlasana.
ALıntı
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |