Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2011, 17:45   #1
Emre
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftanın Help Departman Polemiği < 6 > Kelebek.Gen.TR / #Help

Kelebek.Gen.Tr #Help Departmanı

Help Departman Kadrosu

Help Departman Sorumlusu(HelpFounder) : GaLataSaRayLi

Help Genel Sorumlusu(Helpmaster) : Baran , Scorpion

Helpsop Adayları : ChatLiaM , Slaiht

Help Egitim Departmanı Yetkilileri : ChatLiaM , ManyaqKraL , Musti , Slaith , Güray ( Help Masterlerin Denetimindedir Eğitimler. )

Helperler : SuGaRdRaGoN , SiLa , RighTHeaRT , ExPeRT , KinqStoN , BeLovEd , Cy , Güray , network , EndLeS , Musti , ManyaqKraL , ArtistanbuL

Stajer Help Yetkilileri : Fenerli , Emre , MetaLLiCa , Hangman , Raist , Slave , RedMaster , dermann_06 , BuzuL , ChiLeLi , AcquirE

Kelebek.Gen.Tr Help Departmanına Bagımlı Kanallar

1- #Help Yardım Kanalı

IRC-d/Services konulari hakkinda yardim alinabilinen kanal.

2- #Help@ Kanalı

Help birim gorevlileri ve helpaday adayi (yardim yetkisi bulunmayan) gorevli kisilerin sohbet ortami kurup soru-cevap etkinligi yapabildigi kanal.

3- #HelpSop Kanalı

#help islerinin gorusuldugu, tartisildigi ve kararlarin ortak alindigi kanaldir sadece #help kurul (helpsop) uyelerinin bulunabildigi bir kanaldir.

4- #Egitim Kanalı

IRC-d/Services ve nadir nitelikli client komutlarinin Egitim rumuzu tasiyan bot tarafindan soru-cevap etkinliginin uygulandigi kanaldir, her kullanici kanalda bulunabilir etkinlige katilmasi mumkundur.

5- #HELPEGITIM Kanalı

Helpaday ve helpaday aday'larinin helpop'lar tarafindan yapılan bireysel egitimlerin mevcut oldugu #help departmaninin altkoludur. Nicki kayitli olan her kullanici kanala giris yapabilir, verilen egitimle destek alabilir egitim sonrasinda HelpSystem rumuzlu bot tarafindan pekistirme saglanip soru-cevap etkinligini yapılabilecek kanaldir.

6- #Sınav Kanalı

Nick kaydi, 30 gunu asmis her kullanicinin Helper Secme Sinavi'na basvurma hakki bulunmaktadir olayla alakali detayli bilgiyi #Sınav operatorlerinden elde edebilecegi bir kanaldir. Sınavlar Founder ve Founder denetmenliğinde Help Masterler tarafından yapılmaktadır.

Founder'ın Notu

Help departmanında yardımlasma ve dayanişmaya önem verdiğimiz gibi , istek üzerine her useri #help konusunda eğitmek gibi çalismalarımızda vardir. #Help kadrosunda #Help'e gönül Vermiş insanlar barındırmaktayız. Helper adayları eğitmek dişinda birimimizde görev alan helperler ile de sürekli eğitim çalismasi yapmaktayiz.

Mevcut bilgilerin tamamı #help founder GaLataSaRayLi'dan alınmıştır.

Kelebek.Gen.Tr #Help Departmanı hakkında artıları, eksileri ve önerileri bu başlık altından seviye sınırları dahilinde belirtebilirsiniz..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan