Haftanın Help Departman Polemiği < 6 > Kelebek.Gen.TR / #Help
Kelebek.Gen.Tr #Help Departmanı Help Departman Kadrosu Help Departman Sorumlusu(HelpFounder) : GaLataSaRayLi Help Genel Sorumlusu(Helpmaster) : Baran , Scorpion Helpsop Adayları : ChatLiaM , Slaiht Help Egitim Departmanı Yetkilileri : ChatLiaM , ManyaqKraL , Musti , Slaith , Güray ( Help Masterlerin Denetimindedir Eğitimler. ) Helperler : SuGaRdRaGoN , SiLa , RighTHeaRT , ExPeRT , KinqStoN , BeLovEd , Cy , Güray , network , EndLeS , Musti , ManyaqKraL , ArtistanbuL Stajer Help Yetkilileri : Fenerli , Emre , MetaLLiCa , Hangman , Raist , Slave , RedMaster , dermann_06 , BuzuL , ChiLeLi , AcquirE Kelebek.Gen.Tr Help Departmanına Bagımlı Kanallar 1- #Help Yardım Kanalı
IRC-d/Services konulari hakkinda yardim alinabilinen kanal. 2- #Help@ Kanalı
Help birim gorevlileri ve helpaday adayi (yardim yetkisi bulunmayan) gorevli kisilerin sohbet ortami kurup soru-cevap etkinligi yapabildigi kanal. 3- #HelpSop Kanalı
#help islerinin gorusuldugu, tartisildigi ve kararlarin ortak alindigi kanaldir sadece #help kurul (helpsop) uyelerinin bulunabildigi bir kanaldir. 4- #Egitim Kanalı
IRC-d/Services ve nadir nitelikli client komutlarinin Egitim rumuzu tasiyan bot tarafindan soru-cevap etkinliginin uygulandigi kanaldir, her kullanici kanalda bulunabilir etkinlige katilmasi mumkundur. 5- #HELPEGITIM Kanalı
Helpaday ve helpaday aday'larinin helpop'lar tarafindan yapılan bireysel egitimlerin mevcut oldugu #help departmaninin altkoludur. Nicki kayitli olan her kullanici kanala giris yapabilir, verilen egitimle destek alabilir egitim sonrasinda HelpSystem rumuzlu bot tarafindan pekistirme saglanip soru-cevap etkinligini yapılabilecek kanaldir. 6- #Sınav Kanalı
Nick kaydi, 30 gunu asmis her kullanicinin Helper Secme Sinavi'na basvurma hakki bulunmaktadir olayla alakali detayli bilgiyi #Sınav operatorlerinden elde edebilecegi bir kanaldir. Sınavlar Founder ve Founder denetmenliğinde Help Masterler tarafından yapılmaktadır. Founder'ın Notu
Help departmanında yardımlasma ve dayanişmaya önem verdiğimiz gibi , istek üzerine her useri #help konusunda eğitmek gibi çalismalarımızda vardir. #Help kadrosunda #Help'e gönül Vermiş insanlar barındırmaktayız. Helper adayları eğitmek dişinda birimimizde görev alan helperler ile de sürekli eğitim çalismasi yapmaktayiz.
Mevcut bilgilerin tamamı #help founder GaLataSaRayLi'dan alınmıştır.
Kelebek.Gen.Tr #Help Departmanı hakkında artıları, eksileri ve önerileri bu başlık altından seviye sınırları dahilinde belirtebilirsiniz.. |