Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2011, 12:17   #3
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ' Cabaladikca basarisiz oldum, basarisiz oldukca cabaladim. '

X Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gecen gun bir arkadasimiz kendi kisisel paylasimlarini yayinlamisti. Kendisine daha iyisini yapabilirsin dedigimde maalesef bana bozulmustu, begenmedigimi dusundu muhtemelen. Neden geldigimiz noktalari hep yeterli goruyoruz? Benden bu kadar olur, fazlasi gelmez. Bunu yapabildigime sukretmeliyim! vs. bu tip konusmalarla neden kendimizi assagiliyoruz? Elin gavuru cokmu zeki bizden? veya iki tanemi beyine sahip? Sadece planli ve programli calisiyor ve AZIMLI.

13.12.2010

Bu kelimeniz (AZİMLİ) değineceğim; kelime bizler öncelikle kendimiz için ne yapabiliyoruz.. Günlük başarımız ne? hep gerilere bakarsak bizlere bırakılmış çok övüneceğimiz harika mesajlar var oysa, bunlardan hep kendi adımıza olanlardan, pay çıkartmışız kendi belleğimizde belirli kısımlarını işlemişiz.
AŞK saat'ini - İş saat'ini - Aş (yemek) saat'ini bilemez olmuşuz.

En basit konularda hoş görüyü yitirip, karamsarlığa sarılıp, karşımızda kine,
''ben den'' bu kadar demişiz.. (Her konuda) Diğer toplumlar bizim gerilerimizi araştırıp örnek alıp, yeni güncel değerler katıp bizlere tekrar sunmuyormu? geriden aldığımızı ileriye katmamanın zorluklarını çekiyoruz bence!.
Mükemmel bir paylaşımdı, Biz den size Tşkler..
Ulu Önderim'in şu sözleriyle cümlelerimi noktalamak istiyorum..

Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan