Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2011, 15:00   #6
JuDGe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Laz~

"Cabaladıkca basarısız oldum." Yaptığın her iş her zaman %100 hatasız sonuçlanması imkansızdır. Böyle bir süreç, durum mevcut değil. Olağan üstü makinalarının bile başlarında bir kişi durmak zorundadır.

"Basarısız oldukca cabaladım." Hata yaptıkca daha iyi olmaya çalışırız, cabalarız. Minimum düzeye indirebilmek için. Ne kadar çok frikik çalışırsan o kadar çok gol atma yüzde aranın artar.

Tabi bu düşünceler; kişiden kişiye, değişir. Türkler için her zaman kısayollar caziptir. Ne kadar erken o kadar daha iyidir bizler için. İnsanımızı değiştiremeyiz değiştirebileceğimiz kişiler anca cocuklarımız, cocuklarımızın cocukları olabilir, oda üstünde sıkca durabilirsek. Tabi bunun için içimizde istek olması gerekir. Azimden önce istek olmalı ki bir sonra ki duruma gecebilelim. Ali, Ahmet, Ayşe, Fatma istekli değilse her yerinden azim fışkırsa neye yarar ki.

Misal olarak; okumaya istekliyim hala cabalamaktayım. Engelleri aşmak için uğraşmaktadım. Engelleri yenme kararlılığı nufus etmiş içimi.

Her zaman daha fazlası için, başarılar dilerim.
Tesekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan