Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2011, 08:11   #7
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Duzenli yasam basarinin sirrimidir?

Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Düzenli yaşam başarının sırrı değildir... Bir kişi tek başına başarılı olamaz.

Size katılmıyor değilim, ama şu var bireysel başarı ile kadrosal + kütlesel başarı çok farklıdır
başarının ''Sır''rı ben'lik duygusunun olmadığı ortamdır + getirilen ortak kararla (tabi bireysel değil) ekip olarak kurallara uyum içinde hedefleri belirlemektir diyorum...

Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En basit örnek olarak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizce tek başına mücadele eden bir kişi tarafından mı? bu kadar yıl sürece ayakta kalarak ismini korumuştur. Elbette hayır çünkü burada Yöneticisi, kullanıcısının katkı, emekleri ile bu döneme kadar yıkılmadan gelmiştir. Başarının sırrı herzaman ekip ve çalışma arkadaşlarının vereceği büyük hizmetlerle elde edilmektedirler... Her yapılan üretim "Üretim sonunda" başarıyı işaret eder. Sonuçta var olmayan birşeyi üretmek bile başarıdır.

Sizce derken (kelimeniz de) evet bizce (kendi adıma) bu konuya çok güzel örnek belirtip değinmişiniz..
Başarı elbette güzel, Güzel olduğu kadar da, Gurur verici. Başarılı olmak isteyen ''aday veya sektör '' diyelim sorumluluk ister, sabır ister..
Dünya tarihin de, ve Ülkemiz tarihin de, çok isim var biliyoruz başarısını bireysel çalışmalarıyla ve kadrolaşmayla gerçekleştiren..
Örnek: Mimar SİNAN -Tüm düşüncelerini kendisi tasarlayıp uygulayan, Hala günümüzde bile başarısının ''Sır''rı çözülemeyen eserlere imza atmış, Gurur duyduğumuz Mimar ımız değil mi?. Modern Çağın mimarlarına yıllar öncesi düşünüp, onlara açıklamalı yazılarla mesaj bırakan eşsiz bir, bireysel başarı örneği değilmi ?

Saygılar - Tşkler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan