Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2011, 17:39   #1
Çevrimiçi
Aze Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erbil şaşkına döndü




Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstlendiği defilede, konuklardan birisinin sözleri ünlü şovmeni şoke etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İvana Sert, 2012 yaz mayo-bikini kreasyonunu Kıbrıs Rocks Hotel’de tanıttı. Defilede, Şenay Akay, Şebnem Schaefer ve Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler podyuma çıktı. Gecenin sunumunu Mehmet Ali Erbil yaptı.

Esprileriyle konukları kahkahaya boğan Erbil, bir kadının yanına giderek, “Dört eşim de Ankaralıydı. Sen de Ankaralısın herhalde” dedi. “Bende Ankaralıyım ama sana biraz fazla gelirim, güzelim. Ben senin çocukluk günlerini bilirim” yanıtını alan şovmen şaşkınlığını gizleyemedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milliyet'in haberine göre; defilenin ardından sahneye çıkan Demet Akalın, çıplak sesiyle söylediği şarkılarla konukları hayal kırıklığına uğrattı. Akalın, “Bugün hiç eğlenecek havada değilsiniz. İbrahim Tatlıses şarkılarına mı geçeyim?” diyerek konuklara sitem etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver