Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2011, 05:40   #1
Çevrimdışı
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fırın Poşetinde Limonlu & Otlu Tavuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fırın Poşetinde Limonlu & Otlu Tavuk

içindekiler


  • 1 adet bütün tavuk
  • 2 adet kuru soğan, halka halka doğranmış
  • 3 adet sarımsak, dövülmüş
  • 4 dal taze kekik
  • 1 limon
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
hazırlanışı


  • Yemeği hazırlamaya başlamadan yarım saat önce tavuğu buzdolabından çıkarın.
  • Yarım saat sonra iyice yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın.
  • Fırını 220 dereceye getirin.
  • Tavuğun içine, üzerine ve derisinin altına zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin.
  • Fırın poşetini unlayıp fazla unu boşaltın.
  • Soğan halkalarını poşete yerleştirin.
  • Limonu dörde bölün. Limon dilimlerini, kekiği ve sarımsağı tavuğun içine yerleştirin.
  • Kanatları altta kalacak şekilde tavuğu fırın poşetindeki soğanların üzerine koyun.
  • Ağzını bağlayıp ısınmış fırına yerleştirin.
  • Et iyice kızarana kadar pişirin.
Kaynak: Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan