Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2011, 12:57   #4
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: herkese teşşekürlerimi sunuyorum

aLper Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani ben bunun sunucudaki gelişmeler ile alakasını göremedim. Konu serbest kürsüye tasınmıştır.

hayırlısı olsun adına.

bisey daha belirtmek isterim.Aslında bu konu serbest kürsü ile de alakası yok.Cünkü bu bölüm bildigim kadarıyla her türlü konunun barınıldıgı yerdir.Ama benim demek istediklerim irc üzerindeydi ve az cok herkes bilir.Mesela derler ki; falanca kisi bazı nedenlerden dolayı irc sunucusunu degisti.Yetki arayısı icersine girdi.Falanca sahıs help kordinatörü olarak suraya atandı.Dikkat edersiniz.Tüm konular irciden ziyade kisiler arasındaki gelismeyi gösterir niteliktedir.Bu tür seylerde irc gelisimleri ile alakalıdır.Gerek farklı sunucularda yetki arayısı olsun, gerek sunucuda ki son gelismeler ( bunlar icinde atanan kisiler ayrılan kisiler ve bırakan kisiler diye ) bunların hepsi irc ile sınırlı oldugu icin o bölümü uygun gördüm.Tabi ginede siz bilirsiniz.Sonucta düzeni tuturmak size kalmıs.Tesekkürler yorumlarınız icin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver