Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2011, 10:58   #4
fav
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Selamunaleykum (Yardımcı olacak birileri varmı)

fav Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:SNOTICE:*Permanent*added*for*:{ if !$window(@Line) { window -k0 @Line } aline -p @Line $+([,$3,]) IP: $gettok($6,2,64) Atan: $gettok($15,1,33) Sebep: $gettok($16-,-1,41) } on ^*:HOTLINK:*.*.*:@Line:return on *:HOTLINK:*.*.*:@Line:{ echo zline -@* $+ $gettok($1,2,64) echo kline -@* $+ $gettok($1,2,64) echo gline -@* $+ $gettok($1,2,64) }

sunuucndan gelen verilere göre ayarlanmalı bukodu örnek olarak verdim

*Permanent*added*for* sunucudan gelen veri kırmızılar ise ipadresinin denkgeldiği sıra olmalı bunlardan yola cıkarak yapabilirsin istediğini sanıyorum echo zline -@* $+ $gettok($1,2,64) echolarla deneme yapar kod calışır olunca echoları silersiniz kolay gelsin

ıyı okudunuzmu yazdıklarımı bırı atılınca gline veya zline sucunun yolladıgı verileri görmemiz gerekli *Permanent*added*for* bukısım daki yazıyı görürse calısır bu kod dikkat ederseniz yazdıklarıma sorununuzu aşarsanız..

coder senın kodun hicbir alakası yok istekle uzaktan yakından alakası yok calısmaması gerekıyor demıssın ben bunu kendım deneyerek yazdım sunucuda dikkat etmeniz gereken snotice verdisi ve ip adresine deng gelen $1 $2 $3 herneyse zline -@* $+ $gettok($1,2,64) sunucuların verdileri değişiktir burdan rast gele $1 gibi ayarlama yapılamaz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan