Konu: Sır..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2011, 14:33   #23
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sır..

Bir anda çoğaldı ayyuka çalan saatler..
Nefret mi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevda mı karar veremediğim bir kalp sancısı..
Görmemek için verdiğim o çaba..
Ve her gördüğümde içimdeki sızıntı da cabası .

Evet kimse biliyordu bu sessizliğimin sebebi ne? Susmaktı benim haykırışlarım. Fırtınamdı cevap vermemek.. İçten içe yok olmaktı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fark edilememek…
Biliyor musun çok özledim eski günleri.. Annemin beni uyutmak için verdiği çabayı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ninnileri..Bir “ah” etsem geceleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiç usanmadan kalkıp beni yoklamasını.. Hastalandığımda başımdan ayrılmaması[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ateşimi düşürmek için yaptığı o soğuk suları.. Çok özledim o masum zamanları.
Değişiyor ya insan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en güzel örneğini aynada görüyorum. Neydim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne oldum diyorum ve ne olacağımı çok merak ediyorum !

Sıkıldım tüm oyunlardan.
Yapmacık tavırlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadan iş çevirmelerden..
Tam oscarlık bir oyunculuk..
Ayakta alkışlanmalık senaryolar..

Hayatım´dın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatın´ı mahvettin.
İnsanlığım´dın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanlığından eser yok.
Nefesim´din [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] solunum yolları tıkalı.
”Sevdiğim” derdim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar yalan söylemişim...

Masum gözlerin vardı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ellerin gibi.. Sarıldığında o titreyişini dinlerdim. Tir tir... Masumca gülerdim. İliklerime kadar hissederdim.
Farkındaysan –di’li geçmiş zamanlı tüm cümlelerim. Ne şimdi ne gelecek zamanlı yazılarım. Sana dair herşeyi bırakmışım geçmişte.. Ne hayatım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne insanlığım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne nefesim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne sevdiğim kaldı hayallerimde...

”Veda” kısa bir kelime[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eylemi zor..
Öznesi belirsizken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüklemine çare yok...

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları