Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2011, 00:29   #11
Lost
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deop Konumdayken Kanala ilk giren opun peşinden opa çıkma Addonu ..

Yine bir geç oldu ama, eskilere bakarken tam olarak sonuçlandıramadığımızı gördüm..
Bu Satırları elimden geldiğince düzenledim ve paylaşayım istedim ihtiyacı olanlar vardır ;

################# OTOMATİK KANAL KAPATMA SİSTEMİ ####################

on *:op:#felsefe:if $nick(#felsefe,0,@) == 2 { //cs op #felsefe $me | /timerop off }
on *:deop:#felsefe:if $nick(#felsefe,0,@) == 1 { //mode #felsefe -o $me | /msg #felsefeops Uyarı! Felsefe Kanalında Op Kalmadı. Opa Çıkılmazsa 5 Dakika Sonra Kanal Kapatılacak. | //timerop 1 300 /cs clear #felsefe voices | //timer 1 2 //msg #Felsefe -INTRO- Odamıza 5 Dakika İçerisinde Operatör Giriş Yapmazsa Sohbete Kapatılacaktır. | /timer 1 3 //msg #felsefe Felsefe Odası Olarak Sizlere Keyifli, Elit ve Güncel Bir Sohbet Ortamı İle Sanal Bir Aile Kavramı Oluşturma Çabası İçerisindeyiz. | /timer 1 4 //msg #felsefe Desteklerinizi ve Güzel Sohbetlerinizi Bekliyor, Saygılarımızı Sunuyoruz. Felsefe. }
on *:part:#felsefe:if $nick(#felsefe,0,@) == 1 { //mode #felsefe -o $me | /msg #felsefeops Uyarı! Felsefe Kanalında Op Kalmadı. Opa Çıkılmazsa 5 Dakika Sonra Kanal Kapatılacak. | //timerop 1 300 /cs clear #felsefe voices | //timer 1 2 //msg #Felsefe -INTRO- Odamıza 5 Dakika İçerisinde Operatör Giriş Yapmazsa Sohbete Kapatılacaktır. }
on *:quit:if $nick isop $chan || $nick(#felsefe,0,@) == 1 { //mode #felsefe -o $me | /msg #felsefeops Uyarı! Felsefe Kanalında Op Kalmadı. Opa Çıkılmazsa 5 Dakika Sonra Kanal Kapatılacak. | //timerop 1 300 /cs clear #felsefe voices | //timer 1 2 /msg #Felsefe -INTRO- Odamıza 5 Dakika İçerisinde Operatör Giriş Yapmazsa Sohbete Kapatılacaktır. | }
}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan