Yahu öyle diyorsun da, annelerimiz, babalarımız oralara gidiyor hangi bilinçle? Ozaman anne ve babaları boşanmış gençler annesine ve babasına karı, koca adayı bulsun böyle ser sefil hale düşmesin.
Ayrıca öldürülmeye gelirsek dışarıda da var bunun gibi örnekler, örnek vereceksen dışarıdan vereceksin. Yurt dışından kadınların Türk erkeklerine yaptığı nedir? Sömürmek mi yoksa sevmek mi? O yaşta ki adam ve kadın ne yapsın aşkı, sevgiyi yaş geçince insan aşk ve sevgiden önce saygıyı düşünüyor. Şimdi ki gençler bile ötüyor (bende dahil) önce saygı!
Evlilik programını beğenmezsiniz oturur izlersiniz şu ne yapmış, bu ne yapmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vallahi ben evlilik programına çıkmayı düşünmem, düşünmüyorum ama oradan yaşlı amcaları, teyzeleri görünce gülümsüyorum memleketimden insanlar olduğu için.
Müge Anlı'yı karıştırıyorsun o kadın bugün kaç insanın hayatını, kaç insanın yüreğine su serptiğini bilmiyorsun. Demek ki sende o programları takip ediyorsun ki, programa leş atıyorsun. Tabi ki insanoğlu başına gelmeden ne olduğu anlamaz anca serpiştirir cümlelerini. Önce evliliği düşünüyorsan, düşüncelerini geniş tut yoksa evliliğini yürütemezsin canım.
Ben evliliği düşünüyorum vallahi düşünmüyorum, bana göre değil diyenlerden değilim. Ben ilk önce kendim tanıyıp, ailemin karşısına çıkarıp, aileme uygun mu, değil mi diye tartarım. Ailem onay vermezse o işe girişmem demem(girişmemeye) çalışırım. Ben evleneceğim adamın ailesiyle, kendi ailemin de anlaşmasına bakarım. Her şey aşk, sevgi değildir. Saygılı, beyefendi, eli ekmek tutan, sadakatli, Allah korkusu olan, kumarı olmayan, ağzında küfür olmayan biriyle evlenirdim.
Birde ikizler, koç, terazi ile evlenemem. (O burçun erkekleri bencil olduklarını düşünüyorum bir balık burcu olarak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir..)