Evet benim minnoşlarım hepsi.. İmkanım olsa dünyadaki bütün kediler benim olsa keşke o derece yani :p
Oy süt kokan ağızlar derken aklıma ne getirdin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben süt piştikten sonra üzerinde oluşan kaymagı sevmezdim bigün bu kedişlerimi köye götürmüştüm orda nenem süt pişirmiş bu biberonla süt içen kedimde(damla) odadaydı baktım miyavlıyor nenem görmeden hemen ona üzerinde oluşan kaymagı kaşıkla alıp veriverdim o da hızlıca yuttu onu öyle görmek o kadar hoşuma gitti ki (sanki gizli iş yapıyor gibiydik ben hızlı verdim ı hızlı yuttu filan) o günden sonra kaymağı seviyorum hemde çok !
Canım kedilerim özledim sizi :*
Abi ?
Evet gerçekti ki onlar :* Evet gurur duyuyorum avatar yapmaktan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Minnoş şekerlerimdi benim :* Maşallah maşallah onlara :*
Evet ablası tatlıdır onlar :*
Evet kediler tatlı olmaz mı ama ? Tabi benim kedilerim daha şirindir maşalllah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Enee hemen kedi bulalım sanada sende sev onları sahip cık (:
Anneeeemm nolduu yaaa :* Kedilerim seni sever kiii :* Bizde seni yeriz ama bak ona göre şekerim
|
dreamy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hemde yavrular ay ölürüm ben size yaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anneeem siz çok tatlısınız ama oyşş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yavru hayvan -özellikle kedi- göstermeyin bana kontrol mekanizmam işlemiyor sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dipciknot: LYS-Geometri gözümden kaçmadı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kitap sana aitse, başarılar.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dimi canım maşalllah poz vermeyi öğretmiştim sonunda ilk fotolarına ölüyorum kardeşlik işte anne baba ayrı ama aynı yerde dura dura kardeşten öte oldular
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( İlk hallerini anlatmak istemiyorum biri sonradan katılmıştı aileyeo hırlamalar o sinirler felan
Kedileri seviyoruz demek bu güzelmiş huh (:
Ahh ahh ygs zamanında sen git lys geometri al neyine güveniyorsan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama inat ettim her testten 4-5 tane anca çözüyordum geri kalanlar paso boş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hocayla birebir ala ala geometriyi kapmıştım.. işe zorla başlamakta güzel bişeymiş onu öğrendim..
Öss kafilesine öneririm o kitabı ben beğendim güzel sorular vardı
Sağol canım kitap benimdi evet son kısımlar ne yazık ki boş duruyor ama gerek kalmadı :p
Uğraşmasana abi benle hı ? Gurur duyuyor şimdi herkes benle hıh kıskananlar çatlasın eheuehe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çatlata patla kel ardaaaa
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ay abi hakkını helal et takılıyorum he bende :d
Ben o abanelikten bu pazartesi terfi ettim canım benim.. Şükür rabbime ek tercihten istediğim yere gittim geç oldu ama güç olmadı darısı başına inşallah en güzelleri :*
duy galatasaray duy
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen biliyorsun bu işi rengahenk :p gerçekten o sarışın içlerinde en iştahlısıydı en zayıfı esmerdi.. ortadaki bal orta dereceydi ama o sarı maşalalh çok iyiydi ama önce esmer ardına o sarı vefat etti.. bi tek bal kaldı..
hazin son oda 2 agustosta arabanın altında can verdi.. ben okadar baktım büyüttüm öyle arabanın tam karsıdan akrsıya geçerken ezmesi çok canımı yaktı :/
Allah bağışlasın sana.. İyi bak onlara ama (:arabanın altında kaldı deme ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Nur Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
çamur atma kardeşimee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu sene ilk girdi o daha minik bebek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Oyhh Narinimmm bilmiyor işte konuşup duruyor kendi kendine
HEy abi kazandım ben kazandım duy yani !
Bizde seni yersek izin veririm kedilerimi yemene güzelim
Maşallah onlara meloş ablası :*
Ayy erkekkk cansummmmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dur seni bulayım da atam hele millet cansuyu görsün