Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 12:06   #206
Rhall
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cycle v1.0 (Coded By BuCaLI) - (Konuşan Servicesler (botlar))

Selam. Şimdi botun log alma olayını falan herşeyini yaptım Hiç bir sıkıntı yok başka sunucudan logu aldırttım, sonra cıkardım sunucudan vesaire vesaire vesaire. Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Şimdi asıl konuya gelelim. Botu kendi sunucuma şu şekilde altta gördüğünüz gibi confum

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
###### Bilgi Satiri ##### set mod-path "modules/" set help-path "help/" set text-path "text/" loadmodule dns loadmodule channels loadmodule server loadmodule ctcp loadmodule irc loadmodule notes loadmodule console checkmodule blowfish ##### Bilgi Satiri ##### ##### Bot bilgileri ##### set nick "cycle" set altnick "cycle??" set realname "abc" set username "abc" #Bu opsiyonel su an kapalidir. Eger botunuz herhangi bir nedenden oturu size ctcp acmiyorsa #Bu satira botun barindirilmis oldugu host'un ip adresini yazmaniz yeterli olacaktir. set my-ip "5.1.5.2.5" <=== Kendi sunucu ipim (örnek) set init-server { putserv "nickserv identify 333555"; putserv "oper BOD 333555"; } set ignore-time 0 set servers { irc.Kendi.sunucum:6667 <== örnek } set ban-time 15 set exempt-time 60 set invite-time 60 set share-greet 0 set use-info 1 set global-flood-chan 5:4 set global-flood-deop 0:0 set global-flood-kick 0:0 set global-flood-join 5:4 set global-flood-ctcp 5:4 set global-chanset { +clearbans +enforcebans +dynamicbans +userbans +autoop -bitch +greet +nodesynch +statuslog -stopnethack -revenge -secret -autovoice +cycle +dontkickops -wasoptest -inactive +protectfriends +shared -seen +userexempts +dynamicexempts +userinvites +dynamicinvites } channel add #Muhabbet { chanmode "+nsO" idle-kick 0 stopnethack-mode 0 } set net-type 5 listen 3339 all set owner Rhall ##### Dosyalar ve Dizinler ##### ##### Bilgi Satiri ##### set userfile "cycle.user" set chanfile "cycle.chan" set temp-path "/tmp" logfile msbxco * "logs/cycle.log" logfile jpk #cycle "logs/#cycle.log" set console "blabla" ##### SCRIPTLER ##### source scripts/alltools.tcl source scripts/action.fix.tcl source scripts/compat.tcl source scripts/userinfo.tcl source scripts/http.tcl loadhelp userinfo.help # EndOf

Kendi confum bu şekilde acaba confta bir hata yanlıslık var mı ? Bot cycle kanalında olmak zorundamı eğer öyleyse bu confun duzenlenmis halini verirmisiniz lütfen bana botların muhabbet kanalında konusmasını saglamak istiyorum

Şimdi Scripts kısmına geliyorum => işte olustur. Logal. http. bunların hepsi scriptte

Bot sunucuma baglanıyor hiç bir sıkıntı yok ancak ben !basla yazmış olmama rağmen !basla !baslat !başla !başlat vs vs vs.

Bunların hiç birini kabul etmiyor yani başlamıyor öyle söyliyeyim..
Sıkıntı ney olabilir ? yardım edermisiniz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan