Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 23:34   #4
Erre
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : ZaiL

Burak Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
33 avukat hay maşallah, güzel tecrübe.

Güzel söyleşi, teşekkürler Serkan.

Domain ticaret pazarının içerisinde bulunan biri olarak zail arkadaşımızın durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Rakamlar size saçma, abuk subuk gelebilir lakin inanın bana Milyar dolarlar konuşuyor bu ticaret pazarında.

Benim de bir çok kurum, şirket, devlet ile hukuki süreçlerim olmuştu. 3,4,5,6 Haneli domainleri 5 yıl içerisinde büyük yatırımlarla Çinli ve avrupa ülkelerinin ellerinden sıyırıp aldım. Bana açılan bütün davaları kazandım. Çünkü marka patentim elimde ve bana dava açan şirket, kurum, devlet çok büyük hatalar yaparak Milyon dolarlık tazminat ödemişlerdir.

Hergün tehdit, santaj, ölüm, öldürme vs. gibi çok büyük tehditler altında kaldım. Lakin hiçbir zaman da amaçlarımın dışına çıkmadım. Söylemek istediğim Domain Ticaret Pazarı çok tehlikelerle doludur. Bu yüzden herkesin bu işe girmesi çok büyük tehlikelerle karşı, karşıya kalması demektir. O yüzden sizlere bir Ağabey olarak bu işten uzak durmanızı rica ediyorum...

Zail arkadaşımız Türk ve Yabancı alan adı içerisinde anladığım kadarı ile inanın bana gidin sorun ne tehditler, ne santajlar alıyordur. Ne diyim güzel röportaj olmuş. Hakkında hayırlısı olur inşallah...

İyi forumlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan