Cevap: İnternette Sansür 22 Kasım'da Geliyor
Öncelikle belirtmek istiyorum; ahlaka mugayir seyleri savunmuyorum, bunu belirtmek isterim. Sadece insanlarin özgürlüklerini bu denli kisitlastiran zihniyetlere tepkimdir.
Gerceklige/dogalliga vurulan bu sansür darbesi, sadece milletimizin gözünde meşrulaştırilmaya calisiliyor. Oysa; yanilgidan ibarettir. Benim gözümde bu sansür olayi yalandan baska birsey degildir. Milletinin kendi milletin kendi istekleri dogrultusunda interneti kullanmalarini istemesinden baska birsey degil. Isteyen istedigi siteye girer isteyen girmez bunu kimsenin bu demokratik olmayan rejimle engellemeye hakki yok.
Diyorlar ki, Ailelerden gelen talep dogrultusunda böyle bir uygulamaya hayata gecirildi. Güzel kardesim interneti almasini bilen Ebeveynler sansür programi kurarak ya da kurdurarak bilen birisine buna care bulmasinida bilir. Sadece bahaneden baska birsey degil bu.
Bu sekilde ihtilaf dayatma ile bir cozum olamayacaginin bilincinden yoksun düsünmek haksizliktir.
Bir cok kisinin icine bu durum sirayet etmis durumda ama milletin eli koluda bagli durumda o kadar yuruyus yapildi, düsüncelerle karsi cikildi birsey degisti mi ? Hayir. neden? totalitarizm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sahsen; Insanlarin kisisel özgürlüklerinin kısıtlanmasini hos karsilamiyorum. Sansür tarihinden itibaren yapmis olduklari rivayetlerdeki gibi stabilitesini koruyacagini sanmiyorum internetin pire için yorgan yakmaktır..
__________________ optima sors homini non esse... |