Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2011, 11:56   #1
Çevrimdışı
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geleneksel Kurban Bayramı Yemeklerinden Olan,
Kurban Kavurması - Et Kavurması.

Malzemeleri

1 kilogram kuzu eti
100 gram kuyruk yağı
tuz, kekik

Yapılışı

Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın.
Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın.
Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.
Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun.
Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin.
Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın.
10 dakika sonra ocaktan indirin.
Pilavla servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Alıntılar

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet