Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2011, 12:28   #1
Çevrimdışı
Kalemzede
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergin Ataman'ın en büyük kozu Deron Williams!




Beko Basketbol Ligi'nde derbi mücadelesinde yarın Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek Beşiktaş Milangaz'da, başantrenör Ergin Ataman, Deron Williams gibi hızlı hücuma çıkan bir oyuncuya sahip olduklarını, bu oyuncuya diğerlerinin de ayak uydurması halinde rakiplerinin kendilerini durduramayacağını savundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ataman, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın pota altında ve dış atışlarda etkili oyuncuları olduğunu belirterek, ''Oynadığımız sistemde çok önemli oyuncularımız var. Deron Williams gibi hücuma çok hızlı çıkan bir isme sahibiz. Rakibimiz hızlı hücumlarımızı durdurmak isteyecektir. Ancak iki oyuncumuz daha Deron Williams'a ayak uydurursa Fenerbahçe'nin bizi durdurması çok güç olacaktır'' dedi.

İki takımın da çok iyi bir süreç geçirdiğini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Ligde ilk 3 maçımızı kazandık. İki önemli deplasman galibiyeti ile geliyoruz. Fenerbahçe Ülker de ligin kaliteli ve güçlü takımlarından birisi. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle bunu gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Ergin Ataman, derdibe taraftarlara iş düştüğünü vurgulayarak, ''Oynamak istediğimiz bir sistemimiz var. Taraftarlarımız da istediğimiz atmosferi oluşturursa sistemimizi sahaya yansıtmak çok daha kolay olacak'' dedi.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan