Cevap: İs CaRizMatiK ~ Mabed-i Husran .
~)Gozlerin Ben'den Gecebilir, Lakin GonLum Gecmez GozLerin'den ... ~)SiirLerim SözLerim Seni AnLatir oLdu, Adin qönLüme Düstü DüseLi qönLüm AdinLa Yanip Durdu... ~)KeLimeLer Yetersizdi Senin iCin, AnLatamadim Seni, Sende AnLayamadin Zaten ßeni... ~)ßir Sen iCin'Dé ßiR ßén YokSa ßir ßén iCin'Dé Dé ßiR Sén oLamazSin... ~)Canim Gitti O Elveda Derken, Dur! Diyemedim Ardima Bakip Maziyi Hatirlarken ... ~)SozLerimin Onu Anlattigini Bilseydi Belki O'da Severdi Beni ... ~)Sadece Ellerin Ellerim'deydi. Geriye Kalan Her Neyin Varsa Ellerin'di ... ~)Ve Sen İcimi İSitan Bir Gunes, Yine Sen İcimi Yakan Kor Bir Ates ... ~)TirnakLarim'in iCine Kadar YerLesmeye CaLisan Seytan'in YavruLariyLa BüyüyoRum... ~)Yazdigin Kalem Olsam, Her Kalem'e Dokunusunda Sen Gibi KokSam . ~)Ben Senin Soylediklerini Degil Soylemediklerini Seviyorum, Cunku SusmaLarin aSk-inin Simgesidir . ~)iSyan Etme Ey Ruzgar, DuymasinLar HaykirisLarini Sen aSiLLigini Kaybetme Birak Onlar KendiLerini KaybetsinLer ... ~)Yok Bir Bahanem Kapadim Artik O KapiLari Seni Ve aSk'ini SiLdim Beni aLdatip Ellere Gittigin Gun, İcimden Seni Caddeler Boyu SurukLemek Geldi Ama Sen YaptikLarinin BedeLini Bu Dunyada Surunerek Zaten Odeyeceksin, Odeyeceksin ZaLim ... ~)Ben Kendimi Unutmak İcin And İcerken Ben'deki Seni Unutmayi Becerememistim ... ~)Allah BiLir yaR Seni GozLerim'den Sakindigimi, Senin GidisinLe Can Evimden VuruLdugumu, Allah BiLir yaR, Susmanin En Aci Sey Oldugunu SevmekLe Susmak Arasinda KaLip Bir Tercih SunuLdugunda Susmak Ve Ardindan MutLu Olsun Diye Cekip Gitmek İnan Koyar Adam'a yaR İnan .. ~)Benim SozLerim Seni AnLatmaya Yetseydi BiL'ki Hic YoruLmadan Durmadan Bikmadan Seni Sana AnLatirdim, Ama Yetmedigi İcin 'Nokta'Lardan İbaret Hersey ... ~)Ben Onun Bana GeLisLerini Sevdigim Gibi GidisLerinide Sevmistim, Cunku Her Gidisi Araya haSret Her GeLisi Araya aSk Koyardi. ~)GuneS'im Batti Batacak Derken Bi Baktim Hic Dogmaz Olmus Sen Gittikten Sonra ... ~)BuraSi Benim Mabed'im, YaLnizLigim, CaresizLigim Herseyim Burda SakLi. Heryer'de Biraz Aci Biraz'da Tebessum, YakLasmayin Burasi Benim HusRan'a Ugradigim Onun Gittigi Ve Tum AciLarin BasLadigi Yer ... ~)YaLnizim DudakLarim TatSiz eLLerim eLLerin'den Yoksun, Yasadigimiz Hersey Hatrina Sen'den Bir Sozcuk GuzeL Birsey Duymak İsterdim Ama Yine'de YaLnizim, SenSiz CaReSiz ... ~)SoL yaNim Sehit, SoyLe AgLarmisin Arkamdan Anne'm Gibi Ey SevgiLi ? Baya Sacmalamisim Bunlari Yazarken . Umarim Guzel Olmuslardir Devami Gelicektir . ɾ.ҽƈҽʅ ~
__________________ Exy.. |