Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2011, 17:38   #20
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlilik nedir? Evlilik hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?

Evleneceğin kişiyi seçerken hata yapılmaması gereken durum. Yüz altmış altı tane nedenini sayabilirim. Sen evlenmezsin, aileler evlenir. Sen çok seversin, aileler sevmez.
+Kaşının rengini beğenmedim, saçındaki telin geliş açısında meymenet yok.. vay çenen kuruya senin. çenenin bağı kopa...
ne gelirse gelsin başımıza, özellikle bu coğrafyada yaşıyorsanız, birileri birilerinin çenesinden, dilinden çeker, dert eder, dertlenir. hacı bektaş demiş, ne de güzel söylemiş..
+eline beline diline sahip çık..
el el değil, maydonoz.. bel bel değil, lastik.. dil desen, dilden çıkmış, pis siyah katı..
doğru insanı bulmak mühim de, o insan için sen doğru musun da? manevi açıdan bakınca, sevgiymiş, saygıymış, huzurmuş, bağlılık, sadakat, evlat.. aşk, cinsellik vs vs vs... ne kadar güzel, hadi evlenelim! yetmeez.
çocuk liseye başlar.. oğlum/kızım.. siyahlardan uzak dur lacivertlere sakın yaklaşma, arkadaş bile olma! ya griler baba? aslaa, hakkımı helal hoş etmem. sakın haa! onlar böyleler! şunlar şöyleler! evlatlıktan redederim seni, bu eve almam.. gidişin olursa, dönüşün olmaz! gibi safsatalar ile yıkanmış gençler ola ki sevdaya, kara sevdaya tutulursa... vay onun haline...
hata yapınız, sonuna dek hata yapınız.. yeter ki çok seviniz demek de yetmeez. herşey sevgi, saygı, hoş görü gibi kutsal sözcüklerle yadsınamaz...
mantık herşeyin önündedir, mantık kelimesinin içinde, ailelerin kabullenmesi, senin mutluluğundan önce ailenin mutlu olması, kafalarında soru işaretinin olmaması da var.
+yahu ben mutlu olacağım kişiyle evlenirsem, ailem ne diyebilir.. onlar benim mutluluğumu ister..
hey yavrum hey, yaşayan bilir. vakte yazıktır, gönüle yazıktır gönüle...
+efendim 21.yüzyıldayız, modern ailelere sahibiz..
doğarken modern olsak ne olur, bu coğrafyanın çocukları dert, çile, savaş görmüş çocuklardır. bu toprağın çocukları mutluluğu elbette hakeden çocuklardır. ama ne fayda...
herkesin doğru ve mutlu yuva kurması dileğiyle!
tek eşli kalınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver