Konu: Izdivac..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2011, 18:25   #578
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Izdivac..

Lady Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevdiğin için kariyerinden vazgeçermisin?

Meleğim tam benlik bir soru, bunu yakaladığıma çok mutlu oldum!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Erkekler veya bayanlar bir ilişkiyi yürütüyorsan önce allaha emanet edecek, sonra güvenecek.. Benim bazı erkek arkadaşlarım oyuncu, model olmama v.s. karşıydı bu yüzden facebook felan çok tartıştığım konulardı. Bir süre oturup düşündüğüm de o insanların hayatımda olmadığını farkettim.
Bu demek oluyor ki, mesleğiniz her ne olursa olsun hep kadim dostunuzdur. Kitaplarınız gibi!
. Giden sevgili, eştir. Oyunculuğumdan, modelliğimden vazgeçemem.. Beni kabul eden böyle kabul eder
Ayıptır söylemesi siz bir hayat kadınına bile soramazsınız! Bırakmayı düşünür müsünüz veyahut eleştiremezsiniz. O onun tercihidir.. Kısacası kimse için mesleğimden vazgeçemem, vazgeçmem

Aşkta yaş önemli midir?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver