| Cevap: Sevgili Günlük
Yorgunum.. Beni yoranin ne oldugunu bilmiyorum.. Hayatima giren insanlar mi yoksa ben mi kendi kendimi yoruyorum anlamiyorum...
Okulu bitirdim diplomami aldim calismiyorum oysa okadar is imkanim varken . Millet is ariyor bense keyften evde yatiyorum .s Calismaya niyetim yok gibi. Yorgunum bitkin hissediyorum her sabah kalktigimda . Ve evde hep ayni teranee.. Kavga tartisma ortami belkide bunlardan yoruldum.. Ve baba! Seni sevmiyorum!.. Biz seninle anlasamiyoruz ne sen beni anlayabiliyorsun nede ben seni orta yolu bulamiyoruz bu yuzden seni sevmiyorum.!! Kim ne derse desin boyle devam ederse sevmicemde.. 1-5 Sene küs kaldık baristik hala ayni davranislar.. Barismasaydim daha iyiydi. Birgun cok iyisin cok simartiyorsun sonra uzuyorsun kiriyorsun ve tekrar hatani anlayip pisman olup yanima gelip kizim mizim vs diyorsun . Anlayamiyorum hastaligina veriyorum dicem ama oda degil yaptigin anlamsiz sacmaliktan baska birsey degil..
Yedigim onumde yemedigim arkamda tesekkur ederim ama bunlarla olmuyor sadece.. Sevgide veriyorsunuz ama bana fazla geliyor o sevgi kiskanclik...Keske biraz duzelsen eskisi gibi olsan ve beni kirmasan uzmesen.. Yoruyorsun beni yoran belkide sensin BABA.. Peki evliligi kafama s0kan neydide bu kadar aceleci davraniyorum ? Belkide bu evden kurtulmak bu sevgiden uzaklasmak.. Uzaklasinca pisman mi olucam ...! OLUCAM biliyorum.. Ama boylede gitmiyor .. Anne baba ve ben evin icinde 3 kisiyiz ama neden anlasamiyoruz 3muz birbirimizle dusuncelerimiz farkli hersey farkli ben ileriye bakiyorum siz geriden geliyorsunuz snirlerimi alt ust ettiniz.. Farkinda bile degilsiniz ... Esra neden zayifladin bu kadar ? Neden bu kadar sigara iciyorsun ? Doktora gitsene.. İlaclarini ic vs vs bunaltti beni hepsi. Yoruldum yordunuzzzzzzzz. 21 hatta 22 yasina girdim resmen 50 yasinda gibiyim anlamiyorum offf. bunuda neden yazdigimi nereye yazicagimi bilmiyorum...
Gunluk tutsam evde onuda okuyorsunuz nereye ne yazicagimi sasirdim biktim herkezten... Hayatimdaki insana bile dogru durust odaklanamiyorum..
Anne ah anneee... Herseye senin icin katlaniyorum seni okadar seviyorum ki.. Sana yaptigim hersey icin ozur dilerim... Yuzune soyleyemesemde bunlari aglaya aglaya yazsamda seni cok seviyorum annem.. Keske istedigin gibi hanim hanimcik uslu bir kiz olsaydim.. Kucuk kalsaydim buyumeseydim .ss Sensizligi dusunmek bile istemiyorum ANNE . Birgun senin gocup gidicegini bile dusunmek acitiyor her yanimi burnumu sizlatiyorrr...
Abim.. Okadar cok ozledimki seni gurbettesin ve ben seninle kavgalarimi herseyimi ozledim.. Seni okadar ariyorumki bu evin icinde... Bir sen anliyorsun bu evde beni. Seni ingiltereye yollamak icin okadar ugrasmadim git git kurtulayim senden diye ama oyle cok ozledimki. Yoklugunu ariyorumm ... Bana karismayasini sana icimden gelen herseyi soylemeyi okadar ozledimki.. Kafana vazoyu atmami Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seninle dovuslerimizi bana bagirmani pc kavgalarimizi.. Simdi bana hicbirsey tat vermiyor ABIM... Bu yaz cabuk gelsinde biran once dön turkiyeye goreyim seni..
Neyse Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anne ve abi cok farkli yeriniz.. Baba sende biraz duzelsen keske boyle giderse nefretlerim buyucek.. Kendimi ben bile durduramicam...
Vs vs.. |