-Son yıllarda yaşadığım şeylerle doğru orantılı olarak Slow şarkı dinliyorum balım.Türkü,sanat,pop,arabesk,caz hangisi olursa kabulüm. Lakin mutlaka slow olmalı şarkı. Yaklaşık 10bin şarkılık arşivim var 100 tane hareketli şarkı yoktur desem yeri var
-Tabiki. Şöyle ki anlatmamı istediğiniz gun eğer haftaiçiyse çalışıyor oluyorum. Haliyle sabah 9:00 akşam 17:30 arası ofiste oluyorum. Bu zaman zarfında yaptığım şeyler ortada zaten.İşim varsa iş, yoksa netteyim

Hafta sonları ise pek durmam evde. Cuma ve cumartesi günü genelde gece yarısına kadar dışarda oluyorum
-Bununla ilgili bir kıstasım yok benim. Mutluğun her türü için aynı reaksiyonu gösterir , mutlu olurum.Sevdiğim insanın mutluluğu benim için başka bir mutluluk kaynağıdır fakat,onu da belirtteyim

-Hayat Güzeldir adlı filmden çok etkilenmiştim.Anlatılan trajedinin kurgusu beni derinden etkilemişti .Ayrıca sıkı bir sinemasever olmamakla beraber secici bir sinemaseverim diyebilirim. Çok fazla film izlediğimi söyleyemem. Ben filmi kitap okurken izliyorum.Karekterleri,mekanları kendi hayalgücümle canlandırıyorum.Benim içinde en etkileyici film onlar oluyor

-Asla affı olmaycak şey ,afettiğin kişinin aynı hatayı tekrarlarmasıdır gülüm.
-Benim için burdaki tüm kullanıclar değerlidir. Saygın bir forum olduğu kanaatindeyim. Bunu hissediyor ve bu minvalde üzerime düşeni yapmaya çalşıyorum. Lakin burda tanıyıp dost olmaktan büyük mutlulk duyduğum insanlar var.Tek tek yazmama gerek olamdığını en iyi sen biliyorsun dimi balım?

-Vatan sevgisi ve vatanın bölünmez bütünlüğü için değer! Bir insan için ölmeyi aklından geçirmek ne için yaşadığını bilmemek demektir.Ben; hamdolsun ki ne için yaşadığımı biliyorum.
-ABDestli Kapitalizm-Eren Erdem
-Adil olmayan hiç bir zaman hayat olmamıştır bi tanem.Hayatın şikayet ettiğimiz tüm olgularını insanoğlu şekillendirmiştir. Bunu bilip buna göre hak aramaktan yanayım.
sorualrın için teşekkür ederim