Cevap: Nick Flood Remotesi
on *:text:*:#:{ Bu kısmı Değiştirip
on *:text:*BirDiLimAsK*:#:{
Yapıyorum ben belkide o yüzden direk atıyor.
diğer türlü tüm yazılarda uyarı veriyor
Dediğin gibi Yaptım Ama 1. uyarıdan sonra direk atıyor yine diğer uyarıları görmüyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[23:38:00] <xxxx-251> BirDiLimAsK
[23:38:00] <~BirDiLimAsK> Buyrun xxxx-251 Size Nasıl Yardımcı Olabilirim
[23:38:00] <xxxx-251> Buyrun BirDiLimAsK Size Nasıl Yardımcı Olabilirim
[23:38:01] * Bağlantınız Kesildi
-/\- IRC.xxxx.Com *** Notice -- Received KILL message for xxxx-251! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. from BirDiLimAsK Path: Dj.xxxx.Com!BirDiLimAsK (Uyarıları Dikkate Almadığınız Ve Nickimi Sürekli Yazdığınız İçin Serverden Uzaklaştırıldınız.)
[23:38:01] :: IRC.xxxxx.Com #Log kanalında senden bahsediyor: Sunucudan Cikti: xxxx-251!xxxx@94.120.87.68 ([IRC.xxxx.Com] Local kill by BirDiLimAsK (Uyarıları Dikkate Almadığınız Ve Nickimi Sürekli Yazdığınız İçin Serverden Uzaklaştırıldınız.))
-/\- IRC.xxx.Com *** Notice -- Client exiting: xxxx-251 (xxxx@94.120.87.68) [[IRC.xxxxx.Com] Local kill by BirDiLimAsK (Uyarıları Dikkate Almadığınız Ve Nickimi Sürekli Yazdığınız İçin Serverden Uzaklaştırıldınız.)]
Farklı Bir Nickle Denedim Direk Atıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim istediğim Whois Uyarısı Gibi ama Bu ilk de Atıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 10 sn içerisinde 4 kere yazan olursa atacak gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu BirDiLimAsK tarafından (16 Kasım 2011 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
|