Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Mutlu yıllar ''Nava''
Pastama bayıldım çilekli çilekliii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok teşekkür ederim Mügecim. Teşekkürler canımın içi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En başta kutlayanlardan biriydin zaten, Melodramsal hatun.
Çok ama çok teşekkür ederim.
| Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Melis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anlamı çok büyük bende,
Yıllar önce aile sunucumuz vardı bizim. Orada Adminliğimi yapıyordu. Orada tanışmıştık yaklaşık 4 5 senedir her zaman halimi hatrımı sorar, halini hatrını sorarım, iyidir candır o.
İyiki doğdun güzel insan. Nice mutlu senelere Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Baya eskilere götürdün be Metin beni, ne günlerdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bilmukâbele, dostluğunu unutmam. Hala can'sın, çok teşekkürler. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Abim benim, çok teşekkür ederim. İyiki tanımışım seni. Teşekkürler. Şebek! sağol, pastamı getir bana! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkürler. Kocaman kuzu diyim bari bende, Emre. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bedduâ etmiş gibi birşey olmuş ama, çok teşekkür ederim uyuzcuğum.
Teşekkürler.
Asla tanıştığıma pişman olmayacağım nadir insanlardansın Ümmühan. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ederim ki. Sağol Aylin'cim, hep birlikte mutlu senelere. Leyla hatunum! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çooo..k teşekkür ederim, kalptesin sevilirsin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama bu pastada çok güzeel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ederim Onur. Teşekkürler efenim. Teşekkürler tatlım, bir dahakine canlısını da yeriz hep birlikte inşallah. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi dileklerin için çok teşekkürler Ezgicim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sağol saçlarına bayıldığım hatun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler canım. Teşekkürler Aze hatun, mısralarında boğulduğum kadar, mutlu olduğumsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Duygular karşılıklı canım benim, çoook teşekkür ederim. Teşekkürler Silipcan.
Çok teşekkür ederim benim meleğim. En değerlim, seni görmekte beni mutlu etmeye yetiyor. Dostumsun işte, enerjilerimi sana ve evrene adıyorum. Hep mutlu olalım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler Sevdacım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gelin olur inşallah! Teşekkürler Adnan. Sağol canım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler balım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hep birlikte..
| pyracantha Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Canım sen benim için çok değerlisin ve değerini oluşturduğun gibi sende de oluşturduğumu düşünüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere.. sağlıklı, huzurlu, mutlu ve aşk dolu bir sene diliyorum sanaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Öpüyorum meleğiiim
| Çok teşekkür ederim bal küpüm, değerin değişmez biliyorsun.
İyi dileklerin için sağol, umarım herşey iyi olur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter;
Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın,
daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan…
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.'' |