| Cevap: Sevgili Günlük
Sevgili gunluk...
Pek girmiyorum net'e girsemde okey oynuyorum cikiyorum... Hersey tersine sariyor.. Zamana biraktim ustune gitmeyi degil.. Yoruluyorum git gide dahada cok yoruluyorum.. Neyse kuzenimin bebegi oldu DERIN adi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yok oyle bir guzellik ya masallah fistigima prenses gibi o dudaklar kaslar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. daha 5 gunLuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hehehe..
Sevgiliye gelince biraz tartisiyoruz sorunlarimiz oluyor .. Hep beni haksiz durumuna soktugu icin sinirlerimi bozuyor. Kendini begenmislik yapiyor yok cok yakisikliyim ula 33 yasina gelmissin ne bunlari soyluyorsun benim kadar 22 23 yasinda olsan tamam dicemde en sevmedigim seyler bugun baya laf saydim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kirildi ama duymasi lazim yoksa ben sogucam ondan. Gerci sogumaya basladim da ... Onumuzdeki hafta sali veya carsamba gelcekler bize tanismaya.. Bakalim neler olucak. Babam haberi yok daha ama dedi ki eger begenmezsem vermem kimseye dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bende zorlamicam ehuhaa..
Uzadi oyle iste hadi bb Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|