Grafikleriyle olduğu kadar oyun modlarıyla da hayran kalacağımız muhteşem bir yapım bizleri bekliyor. Özellikle arttırılmış gerçekçilik ve tek ekranda arkadaşımızla karşılıklı oynayabileceğimiz modlar,
PS Vita'nın yüksek kontrol deneyimine sahip olduğunu gözler önüne seriyor.
İşte oyundaki birkaç mod.
"VT APPS" Modu
Bu modda Virtua Tennis içerisinde bulunan mini oyunları oynayıp uygulamalara gözatabileceğiz.
VT APPS1 "VR Maçı (VR maç)"
Bu modda birinci şahıs perspektifinden oyuna bakıyoruz. Yani saha içerisindeki oyuncu biz oluyoruz.. PS Vita'yı sağa sola çevirerek tribünleri görebiliyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. VT APPS2 "VT CAM (VT Kamera)"
Bu modda PS Vita'nın kamerasını kullanarak oyun içerisindeki karakterlerle hatıra fotoğrafı çekilebileceğiz. Gülümseyin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. VT APPS3 "Dokunmatik VS (Dokunmatik Karşılaşma)"
Bu modda Virtua Tennis'i arkadaşınızla karşılıklı olarak oynayabileceksiniz. Aşağıdaki resime bakarak sanırım ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
VT APPS4 "Gyro Ship (Gyro Gemisi)"
Bu modda ise PS Vita'nın Gyro sensörü özelliğini kullanarak antremanlar yapabileceğiz.