28 Kasım 2011, 01:18
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Erkeğin hayatı nasıl karartılır?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Erkeğin hayatı nasıl karartılır? Erkek- söyle. Kadın- . . . . . . . . . . . Erkek- söylesene Kadın- acelen varsa söylemiyim. Erkek- acelem yok ama çıkıcam, söyle Kadın- söyle söyle diyip üstüme gelme. Erkek- ya niye üstüne geliyim. bişey söylemiycek miydin? Kadın- yok bişey yok. ne söylicem ki sana? Erkek- yanlış anladım demek ki. çıkıyom ben o zaman. Kadın- çık sen, çık. hep kaç Erkek- yok kaçırmam otobüsü bugün. bak daha onbeş dakka var. Kadın- altında kalırsın inşallah. Erkek- ne? Kadın- bişey söylicem demiştim. ama beni dinliycek zamanın yok tabii. Erkek- e sen ne söyliyim ki demedin mi? Kadın- git, tamam git Erkek- hey allahım! ben gene yanlış anladım o zaman. söyle,dinliyom. Kadın- ………………………….. Erkek- heeeee beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına. söyle. Kadın- söyle diyip… Erkek- euzübillahiminnnn. . . Kadın- ne? Erkek- yok bişey. söylicen mi? Kadın- söyliyim de bir an önce kaç dimi? vaktini alıyom. arkadaşların özlemişlerdir seni. Erkek- hayatım, hergün görüyorlar beni. niye özlesinler? Kadın- özlerler. onları can kulağıyla dinlersin çünkü… nedense işe giderken çok neşeli oluyorsun. ne bekliyorsa seni orda… Erkek- bi dolu iş bekliyo. ne beklicek ki? Kadın- biliyorum o işleri. iki ayaklı, boyalı, parfümlü işler. Erkek- yok artık, daha neler senin sinirlerin bozuk galiba. Kadın- evet bozuk. sabahtan beri peşinden koşuyoruz, bişey söylicez diye. Erkek- söyle diyom ben de sabahtan beri. Kadın- sorun da bu zaten. söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorum. benim söz hakkım mı var bu evde? Erkek- güzel karıcım niye olmasın. ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? Kadın- bi de deseydin. konuşmaya da hakkım olmasın. şu televizyon benden değerlidir bu evde. Erkek- yok artık o kadar da değil, iyice abarttın. senin canın sıkkın anladım. Kadın- ne? o kadar da değil mi? Erkek- değil tabii. Kadın- yani ona yakın. anladım. avukata gidiyorum. Erkek- ne? Kadın- avukata gidiyorum. bu iş biter. hüüüüüüü… Erkek- ya, ne dedim ki ben şimdi? Kadın- allahım bi de soruyo. hemen gidiyorum. Erkek- nereye? Kadın- bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum. Erkek- tamam hayatım, sustuuum. Kadın- susma bişey söyle, kaçma. sus, konu kapansın. git işine mutlu mutlu. hayat devam etsin. yok öyle. Erkek- tamaaam konuşalım. işe gitmiyom o zaman. Kadın- naaparsan yap. ben gidiyorum. Erkek- nereye? Kadın- odama. Erkek- eeeee? Kadın- ne istiyorsun? Erkek- konuşmak. Kadın- günaydıııın Erkek- eveeet, heh he Kadın- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Erkek- yaa dur şaka yaptım. ortam yumuşasın diye. ağlama ya… Kadın- hüüüüüü . . . üzme sen kendini benim için. Erkek- kimin için üzcem, karım diil misin? Kadın- olmaz olaydım. Erkek- tatlım. . . büyütüyorsun ama. Kadın- ne? Erkek- biraz abartmıyor musun? Kadın- ben mi? Erkek- . . . . . . . . . . . . . ? Kadın- ben mi ha ben mi? ben mi büyütüyorum? topluyorum. Erkek- ne? Kadın- hemen eşyalarımı topluyorum. Erkek- saçmalama. Kadın- bırak kolumu, bıraaak zorba herif. Erkek- tamam. dokunmuyorum. ama gitme, konuşalım. Kadın- uzak dur polisi ararım. Erkek- yok artık. hırsız mıyım ben? Kadın- evet, hırsızsın. hayatımı, yaşama sevincimi çaldın. Erkek- . . . . . . . . . . . . . . . . . Kadın- söylicek bişey bulamadın. dilini mi yuttun? Erkek- bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum. Kadın- beyimiz kavga istiyor galiba Erkek- hayır ama. . . . Kadın- tamam. kavga istiyosan, kavga ederiz. nolcaksa olsun. Erkek- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kadın- gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda. evliliğimiz çatırdıyor. Erkek- . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kadın- sırıtma yemin ederim avukatı arıcam. Erkek- istersen ara ama… Kadın- peki, hemen çeviriyorum. Erkek- nişantaşından gidelim. Kadın- senin gelmene gerek yok. ben taksiyle giderim. Erkek- ben de geliyim. hem şu uzun deri cekete de bakarız. Kadın- hııı? sen nerden biliyorsun o ceketi? Erkek- ajandana not almışın bugün bana söylemek için. orda gördüm. şimdi aklıma geldi. Kadın- e. . evet. şey… Erkek- ben de arayıp ayırttırdım. Kadın- inanmıyorum. Erkek- giderken alırız. Kadın- nereye? Erkek- avukata. Kadın- eee. . . evet. Erkek- ya da istersen bugün gitmeyelim avukata. direk ceketi almaya gidelim. Kadın- aaaa. . . eeeeee. . . . olur. Erkek- hayatım? Kadın- efendim? Erkek- sen bana ne söylicektin? Kadın- boşveeeer… Kaynak: Alıntılar |
| |