Japonya'da yerel bir eti tanıtmak için 107.6 metre uzunluğunda bir kebap yaptı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Japonya’nın güneyinde yer alan Ishgaki Adası’nda faaliyet gösteren bir turizm şirketi, yerel bir eti tanıtmak için 107.6 metre uzunluğunda bir kebap yaptı.
Şişe geçirilen kebabın ilk başlarda 25 metre uzun olması planlandığını ifade eden şirket yetkilisi, denemeden üç gün önce Lübnan’da 97.5 metrelik bir kebap yapıldığını öğrendiklerini ve bir anda paniğe kapılarak planlananın dört katı büyüklüğünde bir kebap yapmak için malzeme aldıklarını söyledi.
İlginçhaber
__________________
English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18
“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞
English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15