Rektöre Rüşvetin Fahri Doktoru Diplomasını Verdiler
Vetvendosya hareketi üyelerinin bir kaç ay önce üzerine kırmızı boya döktükleri Priştine Üniversitesi rektörü Muye Rugova, Vetvedosye'nin yeniden hedefi oldu.
Vetvendosya hareketi üyelerinin bir kaç ay önce üzerine kırmızı boya döktükleri Priştine Üniversitesi rektörü Muye Rugova, Vetvedosye'nin yeniden hedefi oldu.
Priştine Üniversitesi salonunda düzenlenen diploma töreni sırasında Vetvendosye hareketi üyesi bir kadın sahneye çıkarak rektör Muye Rugova'ya 'Dockotor Korrupsioonis Causas' (Rüşvet Fahri Doktoru) yazılı diplomayı verdi. Vetvendosye üyesi kadın, rektör Muye Rugova'yı rüşvet almakla suçladı.
Eline tutuşturulan diploma ile biranlık şaşkınlık yaşayan rektör Muye Rugova, sakinliğini bozmadı. Diplomayı veren Vetvendosye hareketi üyesi kadın ise güvenlik görevlileri tarafından karga tulumba salondan dışarı çıkarıldı. Salonda bulunan diğer Vetvendosye üyeleri Muye Rugova'yı her ay ikişer maaş almak ve sınavlar için bir ay içinde 5 bin 200 euro rüşvet almakla suçlayıp, istifa etmesini istediler. |