Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2011, 16:17   #1
CamdibiLee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sajoin sorunu için yardım.

Merhaba arkadaşlar.

on *:snotice:*client*connecting*:{
sajoin $9 $read(kanal.txt)
halt
}
}

Yukarıda belirttiğim gibi bir add-on kullanıyorum. Kanal.txt diye bir dosya oluşturdum ve sunucudaki 30 adet kanala kullanıcıları karışık bir düzen ile ortalama 8 ila 10 adet kanala aktarıyorum.

Yapmak istediğim IP adresine göre aktarma yapmak.

*** Notice -- Client connecting on port 6667: Siyah (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) [clients]

Yukarıdaki IP adresi gibi, yani IP adresi içinde harf bulunmayan kullanıcıları sajoin komutu ile kanallara aktarmak istiyorum.

*** Notice -- Client connecting on port 6667: Beyaz (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) [clients]

Yukarıdaki IP adresi gibi, yani IP adresi içinde harf bulunan kullanıcıları ise #Karantina v.b bir odaya aktarmak istiyorum.
Veya IP.txt dosyasındaki herhangi bir IP adresini "chghost $nick read(IP.txt)" komutunu kullanarak kullanıcının IP adresini değiştirmek.

İlave olarak;
Web üzerinden bağlanan kullanıcıların kullandıkları, Ident: Chat | Fullname: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Add-on IP adresine göre aktarma yaparken aynı zamanda ident ya da fullname kontrolü de yapmalı. Web üzerinden bağlanan kullanıcılar için sadece 5 adet global kanala aktarma yapmak istiyorum.

İyi çalışmalar, kolay gelsin.

Konu CamdibiLee tarafından (06 Aralık 2011 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan