Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2011, 02:26   #1
Deep
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Twitter Facebook'a meydan okuyor!




En büyük ikinci sosyal paylaşım ağı Twitter, silbaştan tasarladığı siteye Facebook tarzı 'sayfa' özelliği ekledi.

Yeni görünümle birlikte, Twitter'ı karışık olduğu için kullanmayanlar bile Tweet atmaya başlayacak.
Eğer Twitter karışık geliyor ve bu yüzden kullanmayı reddediyorsanız, artık bahaneniz kalmadı demektir.
Milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın yeni tasarımı bugün itibariyle aktif hale geldi.
Yeni görünümle birlikte menülerin tasarımları ve karışıklığı ortadan kaldırılarak, çok daha rahat bir kullanım sağlanmış.
Aşağıdaki -----dan tanıtımını izleyebileceğiniz yeni tasarımıyla Twitter'ın daha da gelişeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Ayrıca Twitter'ın Android ve iOS platformlarındaki uygulamaları da güncellendi. Android Market ve Apple Store üzerinden güncellemenizi yapmanınızı tavsiye ediyoruz.
Eğer hala yeni tasarım sayfalarını göremiyorsanız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine girerek yeni Twitter'ı deneyebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları