Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2011, 02:08   #1
Çevrimdışı
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şüphelendiği karısını öldür




Trabzon'da 49 yaşındaki Aslan Şengül, imam nikahlı eşi 30 yaşındaki Hacere Türüt'ü bıçaklayarak öldürdü.
Olay, Yenicuma Mahallesi Mescid Sokak'ta saat 23.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aslan Şengül, kendisini aldattığı için evde tartıştığı imam nikahlı eşi Hacere Türüt'ü 7 bıçak darbesiyle öldürdü.
Olay sonrası Taksim polis merkezine giderek teslim olan Şengül'ün alkollü olduğu ve üzerinden kuru sıkı tabanca çıktı. Bıçaklanarak öldürülen Hacere Türüt'ün ilk evliliğinden de 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Cinayet ile ilgili soruşturma sürüyor.



__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver