|
yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
|
merhaba Lanet..
*bir plak olsan ask calsan ve bozulsan ,aynı yerde hep takılsan,tekrarlasan..bu neresi olurdu?
*bircok sey soylemek isterken hic yazamadıgın anlar oldugunda ne yaparsın?
**su dökme arkamdan ayrılık yesermesin..(Ibrahim Tenekeci) demis..size gore ayrılık neden yeserir? ve ne ile yeserir?
*Keşke çocuk kalsaydım, farkeder miydi? -dün'de mızıkçıydık insanoğlu olarak bugün'de! diyebiliyor musun? ve/veya demek ister miydin? (bu soruyu bana sevgili Soul sormustu cok bilmis'e konuk oldugumda...kulakları cınlasın ) *paylasimlarinda cok duygusal yansiyorsun ..oyle misin?
*bir kitap olsaydın adı ne olurdu? |
* Sarildigim bölüm olurdu muhtemelen.
* Hüznü ya da mutluluğu olduğu gibi olmasa da dolaylı yoldan anlatmanın bir çok yolu vardır, onlardan birisini kullanırım.
* Ayrilik çok kalipsal bişey, bu kalibindan alip farkli şekillerde kullanan biziz genellikle.
* Hayir, çocuk kalsam çok şey fark ederdi. Çocukluğu sadece mizikçilik olarak almamak gerekiyor.
* Evet, öyleyim kendi içimde.
* Sahnelenmeyecek Senaryolar ya da Fahişe olurdu.
|
dreamy Nickli Üyeden Alıntı
|
Büyük pişmanlıkların "keşke yapmasaydım" dediğin şeyler oldu mu hiç? Nelerdir bunlar?
Tahammülsüz olduğun şeyler nelerdir?
Seni en çok ne mutlu eder? (:
Olmazsa olmazların nedir/nelerdir?
Hayatta sona doğru gelirken neye karşı güçlü olduğunu düşünüyorsun?
Seni en çok üzen hayal kırıklıkları mı hayalini kıranlar mıdır?
Ve son olarak sana göre imkansız olan bir şey var mıdır? |
- Evet oldu, keşke birakmasaydim okulu.
- Karşımdakinin inatçı olması ya da beni rezil etmeye çalışması.
- Şu anda beni çok mutlu edecek şey, iPhone 4, iPad 2 ve Macbook Air ile kapıdan içeri girmem.
- Sonlara karşı güçlüyüm.
- Fark etmiyor, ikisinin de suyuna rakı karıştırıp içiyoruz.
- İmkansız diye bir şey yok ya, sadece çok zaman alıyor o kadar. Bir teknik elemandan bu cevaptan başka bir cevap bekleyemezsiniz zaten.