|
GuzeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili gizemcik ayrı diyorsunuz ama bir önceki yorumunuzda da arka arkaya geldiği için onlar bu yılbaşı olayını da bir kutlama bayramına dönüştürmüşler,haksızmıyım?Dışarı çıktığınızda etrafınıza baktığınızda christmas ile ilgili nelerle karşılaşıyorsunuz? Ben kafamı ne tarafa çevirsem Noel ağaçları, noel babalar,süslemeler v.s. peki sizce bu da mı onların pratik alışkanlıklarından bize yansıyanlar? |
noel ve yilbasinin arka arkaya geldigin için yilbasinida bayrama dönüstürmeleri gercegi degistirecegi anlamina gelmez. Evet haklisiniz kafamizi ne tarafa çevirsek noel agaclari noel babalar felan bunlar maalesef bizim milletimizin özentisi, burda size sonsuza kadar hak veriyorum yanlis anlamayin. ama sadece yilbasini kutlamamiz kesinlikle noel ile alakasi olmayan bir durum. Maalesef milletimiz bunu tam olarak anliyamiyor. ben yilbasi gecesi sevdiklerimle bir araya geldigimde yeni yili kutlarim ama NOEL ile ilgili noel agaclari fln beni ilgilendirmez, umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir.