Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2011, 17:26   #1
Çevrimdışı
aLya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muhteşem Yüzyıl Dizisini Neden Bıraktığı Ortaya Çıktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Muhteşem Yüzyıl'da Venedikli Gritti'yi oynayan Tansel Öngel, Devlet Tiyatrosu'nda İstanbul dışına tayin edilince diziye veda etmek zorunda kaldı.

Muhteşem Yüzyıl'da Venedikli Gritti'yi oynayan Tansel Öngel, Devlet Tiyatrosu'nda İstanbul dışına tayin edilince diziye veda etmek zorunda kaldı.

Geçen sene Kılıç Günü dizisinde de başrol oynayan Tansel Öngel, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldı. Tansel Öngel'in canlandırdığı Sinyor Alvise Gritti rolünü ise başka bir Oyuncu canlandırmaya başladı.

Öngel, "Tiyatro provalarım çok yoğun gidiyor. Provalarla çekim düzeni oturamadı. Bizim de asıl mesleğimiz tiyatro. Bu yüzden ayrılma kararı verdim" diyerek son durumu hakkında bilgi verdi.

"Halit'le Okan'la da aynı seti paylaşmak benim için mutluluktu." Öte yandan 'Survivor Kızlar Erkekler' yarışmasının galibi olarak tanıdığımız Merve Oflaz da, "Keşke beni öldürmeselerdi. Muhteşem Yüzyıl'da gözde cariye Ayşe Hatun'u oynamak benim için büyük bir keyifti" diyerek içini dökmüştü.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan