Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2012, 04:07   #171
N999
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

limon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
n999 rüyandan da anlasildigi gibi siz aslinda hala kopmadiniz.(.bence),,yoksa bu rüyalari görmezdiniz..birbirinize cok fazla kirginsiniz..birbirinize söylemek istedikleriniz var..bu rüyadan da anlasiliyor..rüyada etrafda insanlar var ama biz evdeyiz sonra konusamadik ve yanlis yaptik dedigini duydum diyorsun..zaten yorumuda.buu!!
evet siz arkadas olarak cokiyiydiniz o kadar insan icinde kalabalikta secilen parmakla gösterilen bi cift arkadasdiniz..sonra sustunuz..bitirdiniz..
ama hala bitmedi..bence su dünyada sayili ömrümüz sayili günlerimiz var..bence bi kalem al eline ve bi mektup yaz..dikkat et mesaj demiyorum..mektupda bütün duygularini dile getiroldugu gibi karsindakida seni seviyorsa bu mektupa karsiliksiz kalmiycaktir...son olarak ortda bi suclu aramayin..cünki ikinizdede suc var..yanlis yaptik diyor cünki!

Yorumuz için çok çok teşekkürler. Yalnız sanırım yanlış anlaşıldı rüyalar.

Bu rüyayı gören kişi o arkadaşım, o anlatmıştı bana. Rüyada ona yanlış yaptık diyen kişi benim.

Arkadaşım bu rüyayı Temmuz ayında gördü, biz Kasım ayında koptuk. Aralık ayında ise bundan önce size yorumlattığım rüyayı gördüm, alıntılayıp yeniden ekleyeyim hatta buraya:

Bu rüyada gördüğüm kişi bana o arkadaşım.

Alıntı:
Selamlar,

Rüyanın giriş kısmını net olarak hatırlamıyorum ancak hatırladığım kısmını yazacağım.

Zamanında çok sevdiğim, bir çok şeyi varlığının verdiği güçle yaptığım bir arkadaşım bizdeydi(evde). Daha sonra saç konusundan söz açıldı, o sırada ayakta koridordaydık. Saçıma dokunmaya çalıştı ancak ben izin vermedim, hafiften dokundu ve daha fazlası olmaması için yere yattım. O da eğildi ve şakasına yanağıma vurmaya başladı. Yanağıma bir elini koyuyor onun üzerine vuruyordu ve ben sürekli gülümseyerek gerçekten vur diyordum ancak yapmadı. Bu durum sürerken birden bire kendimi dışarıda yolun kenarında buldum. İşlek bir yoldu ancak diğer tarafı ormanlık alandı.

Bu vurma durumu bir süre daha devam ederken arkadaşımın erkek arkadaşı geldi ve bir şey söylemeden bıraktı, birlikte gitmeye başladılar yavaş yavaş. Yerden kalktım ve yolun karşı tarafındaki ormanlığa geçtim, kuytu bir yere saklandım.

Kısa bir süre sonra jandarma geldi, üzerimde arama yaptı. Daha sonra yolun karşısındaki ev gibi bir yere götürüp tekrar arama yaptı. O sırada erkek arkadaşıyla birlikte o arkadaşım da geldi, bakındılar, bir şey konuşmadık. Arama bittikten sonra oradan uzaklaştım.

Ondan sonra uyandım.

-

Bu kadarını hatırlayabildim.

Çok teşekkürler.

Bir de mesaj dahi atmam artık ben.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kötü sözlerden sonra çok mesaj attım ama olanlardan, gördüklerimden sonra güvenim ve inancım kalmadı ki...

Güven her şeyin başında gelmez mi?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver