Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2012, 15:48   #176
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

Aslinda hep kendime Saklardim Rüyami ama simdi icimden gelmisken yazayim.

Bilemiyorum nasil desem, ama bu Rüya hep görerim. En az Haftada 1 Sefer görüyorum bu Rüyayi ama hep degisik olaylar oluyor. Ama ici hep ayni.

1 Seneye Yakin Yan Komusumuz Öldü, 8 Ay önce 2 Akrabamiz, 6 Ay önce Amcam Kalp Krizi ve Yegenim Araba Kazasi, ve 3 Hafta Öncede Pek görüsemedigim bir Amcam.

Simdi buda önceden gördügüm Rüyam:

Otobüsdeyim biryere dogru gidiyorum, ve önden Sarhos bir adam kalkiyor ben arkada tek basina oturuyorum. Sarhos adamin elinde sopaya benzer birsey var ve üstüme geliyor birden yanimda 7 Ay önce ölmüs Amcam bana sen ben diyince cik Otöbüsden diyor.
Ve adama vuruyormu öyle birsey oluyordu ve ben Otöbüsden cikiyorum tam Cikarkende 1 Yila yakin süre önce Ölen Komsumuzu Görüyorum Kendisi Alman bir Yasli kadindi. Nereye gidiyorsunuz diyorum Uzun bir Yolculuga diyor. Üstünde renkli bir Elbise ve 2 tane Kamera asmis boynuna.

Otöbüsden ciktiktan Sonra kaciyorum, herkez Karanlik ama ben kaciyorum nereye kosdugumuda bilmiyorum. Sadece ara sira kücük Yegenimi görür gibi oluyorum. ve kosuyorum...

---

Rüyalarim genelde hep böyle

Hep bir Kacis var ama niye oldugunu bilmiyorum, ve her Rüyamda Rahmetli olmus Kisileri görüyorum hic birinde suan yasayanlar gecmiyor.

Ve bu Rüya gitmek bilmiyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver