| Cevap: Rüyaniz yorumlanir
Aslinda hep kendime Saklardim Rüyami ama simdi icimden gelmisken yazayim.
Bilemiyorum nasil desem, ama bu Rüya hep görerim. En az Haftada 1 Sefer görüyorum bu Rüyayi ama hep degisik olaylar oluyor. Ama ici hep ayni.
1 Seneye Yakin Yan Komusumuz Öldü, 8 Ay önce 2 Akrabamiz, 6 Ay önce Amcam Kalp Krizi ve Yegenim Araba Kazasi, ve 3 Hafta Öncede Pek görüsemedigim bir Amcam.
Simdi buda önceden gördügüm Rüyam:
Otobüsdeyim biryere dogru gidiyorum, ve önden Sarhos bir adam kalkiyor ben arkada tek basina oturuyorum. Sarhos adamin elinde sopaya benzer birsey var ve üstüme geliyor birden yanimda 7 Ay önce ölmüs Amcam bana sen ben diyince cik Otöbüsden diyor.
Ve adama vuruyormu öyle birsey oluyordu ve ben Otöbüsden cikiyorum tam Cikarkende 1 Yila yakin süre önce Ölen Komsumuzu Görüyorum Kendisi Alman bir Yasli kadindi. Nereye gidiyorsunuz diyorum Uzun bir Yolculuga diyor. Üstünde renkli bir Elbise ve 2 tane Kamera asmis boynuna.
Otöbüsden ciktiktan Sonra kaciyorum, herkez Karanlik ama ben kaciyorum nereye kosdugumuda bilmiyorum. Sadece ara sira kücük Yegenimi görür gibi oluyorum. ve kosuyorum...
---
Rüyalarim genelde hep böyle
Hep bir Kacis var ama niye oldugunu bilmiyorum, ve her Rüyamda Rahmetli olmus Kisileri görüyorum hic birinde suan yasayanlar gecmiyor.
Ve bu Rüya gitmek bilmiyor |