Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alfa Romeo’nun Giulietta modeli üzerine geliştirilen Dart, Giulietta gibi sportif tasarıma sahip. Diğer Dodge modellerinden görmeye alıştığımız ızgara tasarımının basık halinin, agresif ön şerit ve 18 inçlik özel jantlarla birleşmesi, arabayı günlük kullanıma uygun bir sedandan daha çok yarışa girecek modifiye bir araba havasına sokmuş. Yeni Dart özellikle arka tasarımı, farları ve çift egzoz çıkışı ile Amerikalı olduğunu vurguluyor.
İç mekanında sade hava hakim ancak dokunmatik ve dijital göstergeler, küçük direksiyon simidi ile aynı zamanda futuristik görünüm de kazanmış.
Yeni Dodge Dart, şu aşamada üç farklı motor ile satışa sunulacak. İlk motor seçeneği Giulietta’dan tanıdığımız 1.4 litrelik 170 beygir gücündeki motor. Diğerleri 2.0 ve 2.4 litrelik olacaklar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.