Cevap: Kelebek Script® v.eLite
İlginiz için çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Elite harika bir Script ve güncellenmesi lazım diye düşünüyorum. KBSC, mircin en son sürümüne yükseltmeli. Örneğin, 6.35 sürümde bulunan baloncuk sistemi daha önceki sürümlerde olmadığı için ayrı olarak kodlanmış. Bu elbette takdire şayan bir başarı ama orjinal hali kasmaz. Ya da bazı fazlalıklar var onlarda kaldıralabilir. Atıyorum bugün mirc script programında "Snake" oyunu oynayan kaç kişi var? Kullanılmayan özellikler yerine daha kullanışlı özellikler koymalı. Misalen disk temizleyici, birleştirici pragramlar mirce adapte edilebilir. Ayrıyetten Win 7 kullanımı yaygınlaştı. Eminimki mircin 6.2 sürümü ve 7.2 sürümü Win 7 de aynı performansı göstermez. Tabii bunlar bir kullanıcı olarak öneri ve KBSC'den beklentimizdir. Dikkate alınacağını umuyorum.(Kim bilir belki de tüm bunlar yapılıyordur şimdi) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tekrar teşekkür ederim. İyi İF'ler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |