Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2012, 12:40   #4
X
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 1 > Sohbet.Net

EceLMeriC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Para serkan abiye yatıyordu sana değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sonra bana yatsın diye bana hesap numarası verdin. Ben şunun arkasında duruyorum serkan abi şahittir. Bana telefon açar serhat sen şukadar para almışın ve o parayı iade et. Burdan söz veriyorum ve gönderdiğim dekontda eklerim. Eğer öyle bir para almışsam e ispatında yok o adam ne derse ben ok derim. Daha nediyim. Zaten konunun sehrinden çıktığını biliyorum. Eski forum yönetimi olsa zaten ne sana ne bana bunları yazdırırdı
demekki aran iyi ecelmeric vs. zail diye konu aç orda devam edelim dökelim taşları bari yönetim konu açsın yada

Merhaba,

Oncelikle birbinize karsi olan hakaret icerikli postlarinizi sildim. Bu konuya kendi hur iradenle yazan sensin, ZaiL'de bizzat kendisi gelmis yazmis. Bizimle olayin alakasi nedir? Yonetimi bu tartismaninin icine cekmeye calismayiniz.

Kendi ozel meseleleriniz bizi alakadar etmez, yazdirmasak bizi sansurluyor dersiniz. Bizim kimseye yaranma derdimizde olmaz, bunuda unutmayin

Konu seyrini degistirecek postlar silinecektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan