Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2012, 15:00   #1
Çevrimdışı
PassioN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erhan Tuncel Elazığ'a gitti




Erhan Tuncel öğrenci affıyla üniversiteye döndüğü için askere alınmadı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi davasında azmettirmekle suçlanırken beraat ederek tahliye olan Erhan Tuncel'in, öğrenci affından yararlanarak tekrar üniversiteye döndüğü ve halen öğrenci olduğu için askere alınmadığı öğrenildi.
ÖĞRENCİ AFFINDAN YARARLANDI

Dink Davası'ndan beraat eden Tuncel, tahliye edildi. Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden tahliye edilen Tuncel, jandarma tarafından Terkirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. 1981 doğumlu Tuncel'in askerlik durumu gözden geçirildi. Tutuklandığı zaman Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi olan Tuncel'in geçtiğimiz aylarda çıkan öğrenci affıyla yeniden üniversiteye kayıt yaptırdığı ortaya çıktı.
ELAZIĞ'A GİTTİ

Af çıkmasının ardından Tuncel'in avukatı aracılığıyla okuluna dönmek için yaptığı başvurunun kabul edildiği öğrenildi. Tuncel'in tahliye edildikten sonra memleketi Elazığ'a geldiği bildirildi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver