Cevap: Satılık Oğul var Almak İsteyen !
Bende kendimi satıyorum iyi bir evlat olurum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 20 milyon dolar degil 5 milyon dolar versinler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. allahım ya bende iyi bir hayat için satılıkdayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ <span style="font-weight: ; text-shadow: plum 0px 0px 5px; color: #7f0000">❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞</span> |