Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
1 adet fındık büyüklüğünde zencefil
1 diş sarımsak (presten geçirilmiş)
1 çorba kaşığı limon suyu
3-4 çorba kaşığı soya sosu
Yarım tatlı kaşığı kişniş
200 gr sığır eti
Yapılışı
Zencefili soyup doğrayın.
Sarımsağı limon suyu, soya sosu ve kişnişle karıştırın.
200 gr sığır etini 3 mm kalınlığında ve 2-3 cm uzunluğunda şeritler halinde kesin.
Etleri akordeon şeklinde şişlere dizin ve hazırladığınız marinatın içinde 15 dakika kadar bekletin.
Şişleri 2-3 çorba kaşığı sıvı yağda 1-2 dakika kızartın.
Afiyet Olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.